Post by blomdemidero on Mar 12, 2022 3:10:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ فلش کارتهای انکی دروید ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ فلش کارتهای انکی دروید IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای استقامت نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ فلش کارتهای انکی دروید 2022 version ▞▞▞
برنامه بسیار مفیدی است، اما من با (احتمالا) یک اشکال مشکل دارم - علیرغم همگام سازی انجام شده، ankidroid برخی یا حتی همه بررسی ها را برای امروز پنهان می کند، زمانی که نسخه دسکتاپ همه آنها را نشان می دهد. با اشاره به پاسخ: اینطور نیست، زیرا عرشه والدین و فرزند در یک گروه (پیش فرض) قرار دارند. تغییر گروه به تعریف شده توسط کاربر نیز هیچ تفاوتی ایجاد نمی کند.
من نمیتوانم به درستی همگامسازی کنم، حتی وقتی همه چیز را از anki web، از دروید و از ویندوز anki حذف کردهام. میخواستم از نو شروع کنی حتی وقتی از شما میخواهم دانلود کنید و از anki web بازنویسی کنید، ناگهان حجم زیادی از اطلاعات بارگذاری میشود که در نهایت همگامسازی نمیشود، در عوض فقط مشکل ایجاد میکند.
چیه این اصلا خار کسته ها با این برنامتون حیف نت 🙁
این برنامه واقعا برای یادگیری زبان های دیگر مفید است، به من کمک کرد تا یاد بگیرم چگونه هر شخصیت در ژاپن را تشخیص دهم (بدون احتساب کانجی). من واقعاً این برنامه را توصیه می کنم!
ویرایش: به لطف کمک توسعه دهندگان، متوجه شدم که چگونه فونت های جهانی اضافه کنم! متشکرم! این برنامه به خوبی کار می کند! مطمئن شوید که برای انجام تنظیمات و تنظیمات عرشه وقت بگذارید. من قطعا این برنامه را به عنوان بخشی از زرادخانه ابزارهای یادگیری شما توصیه می کنم!
AnkiDroid 單字卡 教育 bmge
من با قسمت بسته فلش کارت ها مشکل زیادی دارم. به نظر نمی رسد کار کند. به غیر از این، این برنامه بسیار مفید است، اما دوست دارم قبل از اینکه به برنامه های فلش کارت دیگر نگاه کنم، بتوانم این مشکل را حل کنم.
به امید بهبود ویژگیهای اعلانها/آلارم... در حال حاضر به نظر میرسد که الف) فقط زمانی که برنامه را بارگیری میکنید (بی فایده) و ب) هر بار که با تکمیل یک عرشه به منو برمیگردم (همچنین بیفایده است، از آنجا که من من قبلاً از برنامه استفاده می کنم). در حالت ایدهآل، میخواهم اعلانها بگویند "هی، ساعت 4:30 بعدازظهر است و شما کارتهای خود را برای آن روز انجام ندادهاید، بیش از 200 کارت موعد دارید، باید آنها را انجام دهید" بنابراین من 400 کارت برای انجام دادن ندارم. روز بعد
عاااالیه
برداشت اول: یک عرشه را دانلود کردم، فهمیدم آن را دوست ندارم، سعی کردم آن را حذف کنم، آنکی 15 دقیقه طول می کشد تا آن را حذف کند. سال 2021 است و ما نفهمیده ایم چگونه چیزها را به طور موثر حذف کنیم؟
این یک برنامه حفظ واقعاً خوب است، به جز اینکه همگامسازی وحشتناک است و من از تلاش برای همگامسازی بین تلفن و رایانه خود منصرف شدهام. من نمی دانم چگونه همگام سازی برای بین دستگاه ها طراحی شده است، اما به وضوح کار نمی کند. به جای آنچه که این سیستم همگام سازی فعلی بی فایده است، فقط باید 2 گزینه "ذخیره" و "رفرش" وجود داشته باشد، جایی که هر بار که تغییری در یک دستگاه ایجاد می کنید و "ذخیره" را فشار می دهید، این همان چیزی است که سپس در تمام دستگاههای دیگر شما هنگام «رفرش» ظاهر میشود
عالی
AnkiDroid 單字卡 教育 bmge
وقتی کار می کند مفید است، عیب یابی برای تحقیق دشوار است. من در جستجوی مشکلات و خواندن مقالات در مورد عیب یابی بسیار مفید هستم، اما یافتن جزئیات زمان بر است، حتی با استفاده از گزینه "یافتن در صفحه" با استفاده از تنظیمات مرورگرم. با این حال من عاشق برنامه هستم. 98٪ از برنامه عملکرد عالی دارد. این 2 درصد دیگر است که آزاردهنده است.
من واقعا این برنامه را دوست دارم و سالها از آن استفاده می کنم. این روش درست یادگیری است، کلمات را به آرامی انتخاب کنید و ساختار گرامر را از طریق خواندن جملات مختلف یاد بگیرید و خودتان را در خواندن pdf تحت فشار نگذارید (چون من هم این راه را امتحان کرده ام). و خوبی این است که صداهای صوتی دارد بنابراین هیچ نگرانی برای تلفظ وجود ندارد. من واقعاً این برنامه را به همه توصیه می کنم.
این برنامه قبلاً عالی کار می کرد اما اکنون تصاویر شکسته ای وجود دارد که انجام بررسی های من را غیرممکن می کند ، بنابراین این برنامه بی فایده می شود.
خیلی عالی. خدا خیرتان بده
عالییییییییییی
Saldırı Gücü - 1945 Savaşı Arcade nue
ای کاش میشد برای هر دسته یک طبقه ایجاد کرد مثلا برای کتاب زبان انگلیسی زیرگروه های درس اول درس دوم و ... درست کرد.
در مورد قدرت نرم افزار "SRS" برای یادگیری زبان مطالب زیادی نوشته شده است. اگر به دنبال برنامهای هستید که به شما کمک کند تا دوستانتان را تحت تأثیر قرار دهد، احتمالاً اینطور نیست. اما اگر در مورد یادگیری جدی هستید و مایل به انجام کار هستید، SRS می تواند ابزار قدرتمندی باشد. خود Ankidroid به راحتی کار می کند و برای رفع نیازهای شما قابل تنظیم است، بنابراین دلیلی وجود ندارد که آن را امتحان نکنید!
این یک برنامه بسیار خوب است، اما یک مشکل بزرگ این است که نمی دانم مطالعه بعدی خود را چه زمانی شروع کنم. قرار است از طریق حفظ کردن فضاها یا هر اسم دیگری به شما یاد دهد، اما به شما نمی گوید چه زمانی می توانید دوباره عرشه خود را مطالعه کنید. فقط باید صبر کنید و به بررسی ادامه دهید تا بالاخره بتوانید دوباره مطالعه کنید. آیا می توانید یک ویژگی اضافه کنید که در آن به شما اطلاع دهد که چه زمانی می توانید به مطالعه یک عرشه ادامه دهید؟
AnkiDroid 單字卡 教育 bmge
شما نمی توانید کل عرشه گوشی خود را برگردانید، برای انجام این کار ساده باید از رایانه استفاده کنید. پاسخ: شما برنامه را در googleplay پست کردید، بنابراین نظرات را می پذیرید یا اجازه می دهید برنامه ناقص باشد. و در مورد کلمه "ساده"، آیا با من موافق نیستید که چرخاندن کل عرشه کار ساده ای است؟
ایجاد Cloze در وب Anki دشوار است و امکان ورود به acc من در Anki برای دسکتاپ وجود ندارد، بنابراین هیچ همگام سازی خودکار بین رایانه و تلفن من وجود ندارد ... بسیار عجیب است.
من اول آنکی را نگرفتم. من مقاله ها را در طول سال ها خواندم و با چند دک نمونه بازی کردم، اما خیلی زود آنها را کنار گذاشتم. تنها زمانی که فهمیدم زیبایی آنکی در *ساخت* عرشه های خود نهفته است، مرا به خود جذب کرد. ترکیبی از AnkiDroid در تلفن همراه همراه برنامه دسکتاپ برای من تعادل عالی است. و اکوسیستم برنامههای افزودنی شخص ثالث به شما امکان افزودن عملکردهای جدید، از برجسته کردن کد تا آمار سفارشی را میدهد. با تشکر از همه توسعه دهندگان!
در صورت امکان به آن 0 ستاره می دهم. نمی توان کارت ها را مستقیماً در دایرکتوری لازم برای وارد کردن آنها بارگیری کرد. سپس، هنگامی که کارت ها در دایرکتوری صحیح قرار گرفتند، عنوان را وارد می کند اما هیچ کارتی را وارد نمی کند. AnkiDroid سرطان بر اساس برنامه است. حتی بی فایده تر از مونوکل خورشیدی است. نسخه دسکتاپ شگفت انگیز است اما این یک زباله کامل است. توسعهدهندگان با دروغگویی و ادعای رفع مشکل پاسخ میدهند در حالی که به وضوح اینطور نیست، و آنها را به اندازه برنامه بیفایده میکند. از پایگاه داده دانلود شده است و نباید 3 ساعت برای رفع هر کارت صرف کنم) اما "devs" در اینجا کودکانی هستند که می خواهند سر خود را در شن فرو کنند تا قبول کنند که اشکالات شدید وجود دارد. ناله کردن از مردم برای اشاره به اشکالات و ادعای اینکه برنامه خوب است؟ بی ادب مردم وحشتناک فقط از نسخه رایانه شخصی استفاده کنید، این برنامه بی ارزش است.
برنامه ای عالی برای یادگیری لغات، به خصوص با این واقعیت که مردم عرشه های فلش کارت مشترک ساخته اند که به راحتی می توان آنها را اضافه کرد. توسعه دهندگان: برنامه کاملاً روی تلفن کار می کند، اما در حال حاضر در Lenovo Flex 5 Chromebook (به عنوان مثال صفحه ورود به سیستم پاسخگو نیست) کار نمی کند.
وقتی کارت را ویرایش می کنم نمی توانم فرمت HTML را غیرفعال کنم. امیدوارم Anki بتواند کمک کند!... من در اینترنت جستجو کردم و به نظر نمی رسد راهی برای رفع این مشکل پیدا کنم. در حین بررسی کارت، اگر برگه را ویرایش کنم، متن همه با فرمت html نشان داده می شود. من نمی توانم آن را غیرفعال کنم و کارت ها را با فرمت ساده ویرایش کنم.
پس از دانلود عرشه های مشترک، در برنامه ظاهر نمی شوند. حتی پس از انتقال فایل apkg به دایرکتوری ankidroid، کارت ها هنوز توسط برنامه شناسایی نمی شوند. با کلیک بر روی فایل apkg باعث باز شدن کارت ها توسط AnkiDroid نمی شود. من وارد کردن منو را به زودی امتحان خواهم کرد و در صورت کارکرد بررسی خود را به روز خواهم کرد.
مشکل در آپدیت جدید دچار مشکل شده، امیدوارم سریعتر به همون روال قبل از برگرده و بدون مشکل ازش استفاده بشه.
خطای دائمی در مورد عدم پشتیبانی مشتری Anki از کدهای منطقه زمانی. اصلا نمیشه استفاده کردشروع خوبی نیست، فکر کنید من می گذرم.
من این برنامه را به دلیل مفهوم تکرار فاصله ای دوست دارم. وقتی محتوای کارت را میدانم و نیازی به دیدن ندارم، روی «خوب» کلیک میکنم و مجبور نیستم به دیدن ادامه دهم. این بسیار کارآمدتر است. هنگامی که از یک عرشه کارت کامل عبور کردید، مقدار کارت هایی که برای مطالعه نیاز دارید به طور قابل توجهی کوچکتر می شود زیرا فقط کارت هایی را می بینید که آنها را دشوار ارزیابی کرده اید. من از این برای یادگیری اسپانیایی، مطالعه برای مجوز فروش املاک، دوره های نظامی، تست CLEP و حفظ کتاب مقدس استفاده می کنم.
تلفظ کامپیوتری افتضاح است. بسیاری از تصاویر اشتباه هستند (یعنی تخم مرغ فرانسوی دارای عکس سیر است، گربه عکسی از یک محیط اداری و غیره دارد). من فرآیند Fluent Forever را دوست دارم، اما این برنامه نیاز به کار دارد.
من عاشق نسخه دسکتاپ این برنامه هستم، اما وقتی از ankidroid استفاده میکنم، وقتی شروع به کار میکند، همچنان خرد میشود، لطفاً اگر توسعهدهندگان بتوانند به من کمک کنند، بسیار قدردانی خواهد شد.
برنامه مفید، کاربردی و خوش ساخت است. پیشنهاد نصب کنید.
AnkiDroid 單字卡 教育 bmge
اصول اولیه وجود دارد، اما استفاده از آن سخت است و چندان منطقی نیست. من می توانم به عرشه خود دسترسی داشته باشم زیرا برای آن روز در نظر گرفته نشده است. من میتوانم تمام کارتها را در حالت «ویرایش» ببینم و بسیار غیرمعمول است.
بسیار عالی و کم نظیر👏
در Samsung J1 من، این برنامه من را دیوانه می کند زیرا هر بار که می خواهم برای هر کلمه ای عکسی به anki خود اضافه کنم anki قبل از آن عکس قبلی اضافه می شود نه عکسی که انتخاب کرده ام، باید بروم و دوباره یا سه بار به دنبال عکس بگردم. یا حتی بارها بیشتر خیلی آزار دهنده!!!!!!!
فلش کارت من بهم ریخته است. من به قرار دادن عکسها برای فلش کارت خاص ادامه میدهم، اما همچنان عکسهای دیگری را که در فلش کارتهای دیگر قرار دادهام نشان میدهد. امیدوارم درست بشه
یک لایتنر کامل همیشه باید جایی برای نوشتن یادداشت زیر یک کلمه جدید داشته باشد. شاید بدانید که کلمه جدید را همیشه باید با مثال یاد گرفت، نه اینکه فقط معنی کلمه را حفظ کرد. بنابراین چند خط فضای خالی برای نوشتن جملات نمونه لازم است. دوم اینکه دو خط فاصله برای نوشتن مترادف و متضاد کلمه جدید باید در لایتنر باشد. زیرا به یادگیری بیشتر کلمه کمک می کند، به خصوص برای بازنویسی در بیضه هایی مانند آیلتس ... به دلیل محدودیت کلمات، نمی توانم تمام کمبودها را توصیف کنم.
کامل و سنگ تمام در رفع نیاز در موضوع فلش کارت!
من این برنامه را خیلی دوست داشتم. به کار عالی ادامه دهید پیشنهادات شخصی: زمانی که کار کاربر با عرشه تمام شد، باید عرشه را طلایی کنید. به این ترتیب کاربر انگیزه میدهد تا به اتمام عرشه ادامه دهد. من صمیمانه امیدوارم که به پیشنهادات من توجه کنید، اما می دانم که شما به نفع دانش آموزان تصمیم می گیرید. یک بار دیگر از شما تشکر می کنم.
خیلی ایراد بزرگی داره اونم اینه که فقط میشه ۲۰ تا کارت سیو کردن و بعد از همش پاک میشه! واقعا خیلی اعصاب خرد کنه
رابط کاربری وحشتناک ویرایش: من احساس ناامیدی شما را دارم! به هر حال، این تجربه من با برنامه بود
من فقط 1 عرشه با حدود 150 کارت در ankiweb دارم، اما همگام سازی برنامه اندروید برای همیشه طول می کشد. نمی دانم چرا اما، بیش از 10-20 هزار فایل رسانه ای در حال دانلود است و سپس خطا می دهد. خیلی عجیب.
بدون شک Anki یک برنامه عالی برای یادگیری تقریباً همه چیز است. اما، ای کاش در ساخت متنهای پررنگ، خطدار، رنگی و غیره آزادی عمل بیشتری داشت. این کار را بسیار بهتر میکند زیرا شما سفارشیسازیهای بیشتری با کارتها دارید و غیره، ناگفته نماند، میتوانید کارهای بیشتری انجام دهید. کلمات خاصی را در یک یادداشت به خاطر بسپارید که مهم هستند زیرا می توانید آن را پررنگ و رنگی کنید. امیدوارم در آینده نزدیک با این برنامه خیلی بیشتر راضی باشم و به آن امتیاز 5 بدهم