Post by blomdemidero on Mar 12, 2022 2:49:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Payback 2 - The Battle Sandbox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Payback 2 - The Battle Sandbox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód több kulcsot ▞▞▞
▞▞▞ Payback 2 - The Battle Sandbox 2022 version ▞▞▞
Több időt töltött a hirdetések nézésével, mint azzal, amivel egyébként egy jó játék lenne. 8 dollárba kerül a hirdetések eltávolítása, ami szerintem ésszerű, de 80 dollárba kerül, ha korlátlan hozzáférést szeretne elérni a játékhoz anélkül, hogy érmék gyűjtése vagy vásárlása miatt kellene aggódnia. Nem. Jó vagyok.
nagyon jó játék, olyan, mint a gta hey, felvehetsz több dolgot a térképre, például úszhatsz a vízben, hogy elkerüld a gyilkosságot, és hozzáadhatsz egy "belépő autós animációt" hozzáadhatsz hozzád beszélgető embereket és veszekednek veled hogy minden épületbe be lehet lépni, de csak az 1. emeletbe. Ennyit kell megosztanom ebben a játékban CAN YOU DOTH?? KÉRJÜK HOZZÁ AZ ÚJ FRISSÍTÉSEKET
Az egész egy nagy fos senki ne töltse le!!!Ez egy kibaszottnahy átverés!
Közepes
Gangsta spiel einfach geil aber da muss bischen schneller sein und online spielen und ein amg brauchman noch und dead pool karakter
Megszakadt a kapcsolat a játék közepén, és hirdetéseket jelenítenek meg. Megszakadt a kapcsolat, hogy hirdetéseket jelenítsen meg jobb, ha nem tölti le. Javítsa ki a következő frissítésben
Jó játék!
A játéknak csak néhány hibája van, és a játék gyorsan véget ér. Két nappal befejeztem a játékot
A Reklámok tényleg irritálóak. Egy nagyszerű játékhoz a hirdetések nagyon bosszantóak! Valahányszor befejezek egy küldetést. mindig megjelenik egy "Reklámszünet"! ha kikapcsolom a wifit akkor is megy! Tudom, hogy pénzt keresel a játékkal, de gyerünk. Ne próbálkozz ennyire
Csak az a baj hogy nincs benne story mod
A játék fantasztikus, de a térkép túl kicsi, és több fegyvert, autót kellene raknia, és nehéz tankot találni az aranyért.
Payback 2 - The Battle Sandbox Arkadne igre myh
Ez egy nagy fos
Ez egy nagyon szórakoztató játék, és minden küldetést teljesített 👍 de egy dolgot szerettem volna, hogy ez a játék nyitott világa bármire képes 👆de ez a játék nagyszerű 😎😎😎😎😎😎😎
Amikor játszom a játékot, az élményem valóságossá teszi, hogy soha nem töltök le egy játékot többször, de ez egy kivételes játék volt, és minden szintet könnyűnek találtam, de a helikopteres eliminációs szint is segít. gondol
A játék jó, és megérdemli az 5 csillagot, de arra kérem a fejlesztőket, hogy adjanak hozzá egy módot, például GTA-játékokat és több fegyvert, például gépkarabélyt és mesterlövészt, és adjanak hozzá nagyobb térképeket, valamint úszást és ugrást is, valamint kerékpáros repülőtereket és tengeri kikötőket, repülőgépeket és tengeralattjárókat. kérlek, kérlek... A következő frissítésben add hozzá ezeket a dolgokat, kérlek
Payback 2 - The Battle Sandbox Arkade jqee
Ez a játék nagyszerű! De van egy javaslatom: Payback 2 Remastered! Srácok, megújíthatjátok a grafikát, javíthatjátok a Source 1-hez hasonló mozgást és a fura lövöldözést, csökkenthetitek a hirdetési szüneteket, hozzáadhatnátok az ugrálást és a mászást, időkorlátot szabhatnátok a CTF-nek, hogy elkerüljék a patthelyzeteket, és eltávolíthassák a barátságos tüzet. De kérem, soha ne javítsa meg a rongybabákat. Szeretem őket.
fos habelépsz a játékba meghalsz
Ez a játék csodálatos, de dühít, mert autókat vásárolok, a helikopterek repülése túl nehéz, legyen olyan, mint az autók Legyen több játékos, ne csak egyjátékos
Ez a legjobb játék, amivel valaha játszottam, de az egyetlen probléma az, hogy pénzt szerezzek, és olyan nehéz pénzt szerezni.
Nananana nananana naon
szar
Jó
Nagyon érdekes és izgalmas játék, de ha netes játékkal játszom, akkor nagyon hiányzik a probléma megoldása
sok hirdetést, és ne vásárolj semmit ebben a játékban, mert vásárolsz, akkor hirdetéseket mutatott, legrosszabb játék
Ak26 és Farkasok zene megy a háttérben... Ezzel nem sért jogot/jogokat?
Ez a játék nagyszerű. A grafika klassz, nincs benne lemaradás. Gratulálok a fejlesztőknek, nagyon jó munkát végeztek, talán jobb lenne, ha az ugrálás és az ütés is szerepelne, mint minden GTA játékban, különben ez a játék remek.
Miabaj hogy vagyiskocsi lehyen meg mentőauto hogy kilehet ngyitni a hátuját
Azt hittem valami jo jatek de hat csaludas iranyitas semmit nem er grafika alap jatek elmeny 0 csilagot nem is adnek ha lehetne olyat nem ajanlom senkinek es meg unalom uzonek sem jo 5-6 eves gyerekek komolyabb jatekokal jatszanak kinek a velemeny erol hogy jo??
Annyira szeretem ezt a játékot örökké, és hozzá tudok adni pilótaruhát és kapitányruhát is, és hozzáadhatok Titanicot vagy egy nagy tengert és jéghegyet, ami üthet és hozzáadhat tintahal játékot is, és nagyon szeretem ezt a játékot, de hogyan helikopter versenyezni nagyon tetszik ooooooòooooooooooo nagyon köszönöm 😊😊😊😊😊😊😊😊kérlek
A grafika rossz, a játék jó, de néha a gombok nem akarnak megfelelően működni, és valójában arra számítottam, hogy lesz ennek a játéknak egy második verziója, mint a 2. rész, de jobb
Imádom ezt a játékot, de 1 csillag, mert amikor a játéknak vége, minden alkalommal rákényszerít, hogy nézzek egy hirdetést, ezért nem szeretem, mert mindig van egy hirdetés a végén
Szórakoztató, olyan, mint a GTA, de túl sok a reklám, úgy értem, hogy tényleg túl sok reklám, minden egyes játék között van egy hirdetés. Nagyon bosszantó.
Kérem, módosítsa a helikopter kiütését más szintre, mert nem tudom átlépni a szökevény szintet. Az epilógus szinthez még 3 csillag kell, és egy hónapja próbálkozom😭
Csodálatos játék Nagyon szeretem ezt a játékot, mert idejöttél, amikor szépen lelövöd az ételt, és ez több mint nem olyan rossz, szóval nagyon hasonlít egy játékhoz, sok játékos vagyunk a Welcome játékos játékok online többjátékos online játék műanyag is és igen, ez nem jó, nem olyan jó, de rendben van, olyan helyen akarok élni, ahol az emberek nem néznek ki műanyagnak, hanem jól néznek ki
Jó grafika szokható irányítás .. borzasztó fizika.
Sajnos nincs minusz, mert azt talán kaphatna
Jó játék . De minden pillanat után jön egy nem átugorható hirdetés, ami közel egy perces. Ha újra és újra megnézi ugyanazt a hirdetést, akkor a lehető legmesszebbre szeretné dobni a telefont. Ne töltse le csak időpocsékolás.
Egèsz jó
Payback 2 - The Battle Sandbox ארקייד ucx
Nem szeretem ezt a játékot. Minden beállítás szép, de amikor játszottam, hirtelen a játék embere automatikusan lövöldözött ebben a játékban, csak egy eszközt szeretek, az autóversenyzést, ha érdekel, hogy tudj játszani, de ne pazarold el. mobiltelefon még ez a játék is 102 mb-os a telefonomban is van 42 GB hely nem jön.
A játék jó, bár három csillagot adtam, mert a játéknak bizonyos pontokon fejlődnie kell, például a játékvilágnak nagynak kell lennie, több új biciklivel és autóval, fegyverekkel, a városi épületeknek nyitva kell lenniük, hogy beléphessenek, csak egy show kedvéért. és az a probléma, hogy nem néz ki valódi, hozzáadhat éttermeket, edzőtermeket, mozikat és bizonyos dolgokat, amelyeket hozzáadhat a városban, hogy fantasztikussá tegye a játékot. Remélem hamarosan lesz benne frissítés és egy nagyon jó és fantasztikus frissítéssel találkozunk.🙏.
A játék nagyon jó és jó lehetőségeket rejt magában. A fegyverek jók, szeretem a testreszabást, és az ai is nagyon jó, és igazi kihívást jelent. A legrosszabb ebben a játékban, ami tönkreteszi az egészet, az az, hogy a kamera kezelőszervei szörnyűek, véletlenszerűen pöccint, és alig tudsz mozogni anélkül, hogy ellőne a fegyvered. Kérlek javítsd ki. PC-n jobb lenne.
A játék teljesen jó, de csak egy dolog idegesít, és a helikopter irányítja, ez a legrosszabb minden kampánymódot végrehajtott, kivéve az utolsó és a második utolsó helikopter küldetést, ezért kérjük, változtassa meg a helikopter kezelőszerveit, vagy távolítsa el a helikopter verseny módot a kampányból. ~ Köszönöm
Ha meghal az ember akkor miért kell kötelezően megnézni egy videót?? Rögtön vegyétek kii!!!!!!!
JLPT N5 N4 N3 N2 N1 Vocabulary Learn Japanese Test Izobraževanje vusy
Nagyon kár hogy nincs index meg egy csomo minden ami közlrkedéshez kell
Payback 2 - The Battle Sandbox Pelihalli ayh
Ez egy kiváló offline játék, bármivel versenyez, bármivel harcol, amivel csak akarja, kiemelkedő grafikája van számomra, nincs még egy ilyen játék a Play Áruházban
A játék jó grafikára, de most túl sok a hirdetésük, fizetést kapok a fejlesztőktől, de minden alkalommal hozzáadják őket, amikor a játék véget ér, és különösen többjátékos módban, ami nagyobb fájdalom, mivel minden hozzáadott játék lefagy és nem tudod csatlakozzon a többjátékos játékhoz, így a játék kilép, és egy újabb hozzáadást játszik le.
a fasz kivan ha nem lenne olyan sok reklám amit muszáj megnézni akkor jó lenne de így jobbat szartam ma!!!!!!!!!!😤😤😤😤😤😤
Na ez mar valami
szívás úgy néz ki, hogy 2014-ben készült a grafika szívás! semmi bántódás, és online is játszok, de ezek mind botok, szóval mi értelme van fegyvert vásárolni, ha az egész városban megtalálod őket! FIGYELEM! NE TELEPÍTSE!!!!!!!
Payback 2 - The Battle Sandbox ஆர்கேட் pax
Szar játék lefagyasztotta a telóm!!!